Verbouwen in Utrecht en omgeving

Gaat u verbouwen in Utrecht? Ook op het gebied van verbouw kan Van Maanen Bouw & Renovatie veel voor u betekenen. Of het nu gaat om het vervangen van uw kozijnen, het plaatsen van een dakkapel of voor de uitbreiding van uw woning. Graag denken we met u mee.

Wij zijn gespecialiseerd in dakwerk en houtbouw. Daarom weten we als de beste hoe we de verbouwing in goede banen leiden. Hierbij geniet u van jarenlange ervaring in de houtbouw, kwaliteit en duurzaamheid.

Professioneel verbouwen te Utrecht

  • Gespecialiseerd in dakwerk
  • Gespecialiseerd in houtbouw
  • Jarenlange ervaring in de houtbouw
  • Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons voor een afspraak op 06 52 59 53 65 of vul ons contactformulier in. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis voor gericht advies en een offerte op maat

Van alle markten thuis

Het is onze uitdaging om uw huis tot een thuis te maken. Op het gebied van verbouwen in Utrecht zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in de houtbouw. Daardoor zijn we van alle markten thuis.

Misschien wilt u dat we een nieuwe dakkapel plaatsen, of wilt u graag houten of kunststof kozijnen laten plaatsen die nog jarenlang mee gaan. Wij zijn van alle markten thuis.

“Bouwen doe je samen, weten wij uit ervaring”

Uw wens staat centraal

Gedurende het proces staan uw wensen te allen tijde centraal. Uw wensen en ideeën worden gecombineerd met kennis en vakmanschap. We denken gedurende het hele bouwproject met u mee.

U geniet van betrokkenheid, advies en goede communicatie. Daar kunt u altijd op rekenen.

Wit huis tijdens het verbouwen Resultaat van verbouwen in Utrecht

Gespecialiseerd bouwbedrijf

Bij ons bouwbedrijf in Utrecht kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Van het bouwen van een tuinhuis op maat tot het plaatsen van een uitbouw:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en krijg een beeld van wat verbouwen in Utrecht u gaat kosten. Bovendien kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, bel naar 06 52 59 53 65 of stuur een e-mail naar info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Contactgegevens

Locatie

Van Maanen Bouw en Renovatie
Nieuwe Weteringseweg 139
3737 MG Groenekan

Bel ons

+31 (0)6 - 52 59 53 65
Maandag t/m vrijdag, 9:00-17:00

Mail ons

info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.