Tuinhuis op maat in Utrecht

Voor uw tuinhuis op maat in Utrecht moet u bij Van Maanen Bouw & Renovatie zijn. Wij zorgen ervoor dat uw project zorgeloos gebouwd wordt in een korte periode. U kunt bij ons terecht voor een tuinhuis, blokhut of tuinhuis met veranda.

Tuinhuis op maatTuinhuis op maat

Voordelen | Van Maanen Bouw & Renovatie

  • Passie voor houtbouw;
  • Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop;
  • Jarenlange ervaring in de houtbouw.

Wilt u ons uw project laten realiseren? Neem dan direct vrijblijvend contact op. U neemt contact op middels ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 52 59 53 65.

Elke uitvoering is mogelijk

U kunt bij ons terecht voor houtbouw in elke uitvoering die u voor u ziet. Wij maken onze tuinhuizen altijd van duurzame houtsoorten. Houtsoorten waar wij mee werken zijn bijvoorbeeld douglas hout, eikenhout, vuren en red cedar.

Ook voor de bouwstijl zijn verschillende opties mogelijk. Landelijke of misschien wel moderne stijl. Of gepotdekseld of strak. Het is compleet aan u wat u wil. Alles is bij ons mogelijk.

Tuinhuis op maat Tuinhuis op maat

Uw project is onze uitdaging

Wij gaan uw projecten met veel enthousiasme aan. Hierbij houden we de lijntjes met u kort. Op deze manier wordt u bij de bouw betrokken, maar toch ontzorgen wij u op hetzelfde moment. Het is dan ook ons doel om u als klant volledig tevreden te zien.

Naast nieuwbouw kunt u bij ons ook terecht voor verbouw of renovatie. Wij verbouwen of renoveren houten tuinhuizen, het dak daarvan of overkapping met net zoveel enthousiasme als dat we hebben bij nieuwbouw.

Neem contact op

Wilt u uw tuinhuis op maat in Utrecht door ons laten bouwen? Neem dan direct contact met ons op. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden en voorzien u van een offerte. U kunt contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Het is ook mogelijk om te bellen. Dit doet u naar 06 – 52 59 53 65.

Contactgegevens

Locatie

Van Maanen Bouw en Renovatie
Nieuwe Weteringseweg 139
3737 MG Groenekan

Bel ons

+31 (0)6 - 52 59 53 65
Maandag t/m vrijdag, 9:00-17:00

Mail ons

info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.