Renovatie in Utrecht en omstreken

Is renovatie in Utrecht nodig? Misschien moet het houtwerk van uw woning vervangen worden, of is de badkamer aan vervanging toe. Wij van Van Maanen Bouw & Renovatie hebben jarenlange ervaring in het vak.

Zodoende weten we als de beste hoe we ervoor zorgen dat het pand in de gewenste staat verkeert. Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Het is onze taak om van uw huis een thuis te maken, zonder dat een verbouwing plaats hoeft te vinden.

Contact opnemen

Professionele renovatie te Utrecht

  • Gespecialiseerd in dakwerk
  • Gespecialiseerd in houtbouw
  • Jarenlange ervaring in de houtbouw
  • Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Volledig naar eigen wens

Renovatie in Utrecht en regio is een goed alternatief voor een verbouwing, slopen of verhuizen. Door hier voor te kiezen, zijn voorgaande punten overbodig geworden. Door uw woning te renoveren kunt u hem precies naar uw eigen hand zetten. U hoeft niet te verhuizen of geld te steken in een verbouwing.

Zo kunnen we onder andere de vloeren, kozijnen, deuren, het dak, beglazing en de badkamer geheel naar uw wens aanpassen. Wat het bouwproject in Utrecht ook is: uw wensen staan centraal.

Renovatie in Utrecht van Van Maanen Bouw & Renovatie

Veilig en duurzaam

Onze vakmannen zorgen ervoor dat een woning of gebouw weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Hierbij kunt u denken aan eisen op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en meer. Gedurende de renovatie in Utrecht maken we gebruik van de meest hoogstaande apparatuur en materialen en meest moderne bouw- en installatietechnieken.

“ Bij alle bouwprojecten blijven uw wensen centraal staan. Bouwen doe je samen, weten wij uit ervaring.”

Veelzijdig aannemersbedrijf

Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf dat van alle markten thuis is. Van dakwerk tot houten- en kunststof kozijnen of een dakkapel plaatsen. Wat voor bouwproject u ook wenst: wij beschikken over de benodigde ervaring en kennis. Bij ons bouwbedrijf kunt u naast renovatie in Utrecht ook terecht voor:

Vraag een offerte aan of maak een afspraak

Offerte of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen voor renovatie in Utrecht? Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 06 – 52 59 53 65 of een e-mail sturen naar info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Contactgegevens

Locatie

Van Maanen Bouw en Renovatie
Nieuwe Weteringseweg 139
3737 MG Groenekan

Bel ons

+31 (0)6 - 52 59 53 65
Maandag t/m vrijdag, 9:00-17:00

Mail ons

info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.