Nieuwbouw in Utrecht en omgeving

Is nieuwbouw in Utrecht en omgeving altijd al een van uw dromen geweest? Misschien wilt u een huis bouwen, of een vakantiewoning. Wij van Van Maanen Bouw & Renovatie dragen graag bij aan de realisatie van uw wens.

Precies om die reden denken wij als aannemer gedurende het gehele proces met u mee. Van adviesgesprek tot oplevering: bouwen doe je samen, zo weten wij uit ervaring.

Contact opnemen

Nieuwbouw te Utrecht

  • Gespecialiseerd in dakwerk
  • Gespecialiseerd in houtbouw
  • Jarenlange ervaring in de houtbouw
  • Kwaliteit en duurzaamheid staan ten alle tijde voorop

Gespecialiseerd in nieuwbouw

Het bouwen van een huis of een vakantiewoning in Utrecht is een flinke investering waar u nog jarenlang plezier van wilt hebben. Daarom is het verstandig om in zee te gaan met een aannemer die jarenlange ervaring heeft en gespecialiseerd is in nieuwbouw. Wij hebben jarenlange ervaring en stellen uw wensen gedurende het bouwproject te allen tijde voorop.

Nieuwbouw Utrecht Nieuwbouw Utrecht

Aanbouw, dakkapel of dakopbouw

Naast een nieuwe woning of een vakantiewoning, kunnen we ook een aanbouw, dakkapel of dakopbouw realiseren. Dat is geen enkel probleem voor ons. Op deze manier creëert u meer bruikbare ruimte in uw huidige woning in Utrecht, waardoor een verhuizing niet nodig is.

“Kwaliteit en duurzaamheid staan ten alle tijde centraal”

Van houtbouw tot verbouw

Bij ons kunt u naast nieuwbouw projecten in regio Utrecht ook terecht voor:

Meer informatie over nieuwbouw te Utrecht?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden omtrent nieuwbouw in Utrecht? Geen probleem, we beantwoorden uw vragen graag. Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek of het aanvragen van een offerte gerust contact met ons op.

Vul het contactformulier in, bel naar 06 – 52 59 53 65 stuur een e-mail naar info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Contact opnemen

Contactgegevens

Locatie

Van Maanen Bouw en Renovatie
Nieuwe Weteringseweg 139
3737 MG Groenekan

Bel ons

+31 (0)6 - 52 59 53 65
Maandag t/m vrijdag

Mail ons

info@vanmaanenbouwenrenovatie.nl

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.